top of page
WhatsApp Image 2022-05-02 at 2.46.18 PM (1).jpeg

OVER ONS
 

Een Silent Disco verhuur in Amsterdam beginnen? Hoezo?
Wij zijn Michael (met die bril) en Jelle, twee jonge gasten die langzaam in dit avontuur zijn gerold. Wat wij namelijk heerlijk vinden is om in de zomer lekker  door de grachten van Amsterdam te varen! Vrienden, biertje, hapjes en een zonnetje. Wie houdt daar nou niet van!? 
Maar het is verboden om versterkte muziek af te spelen op het water. Toen dachten we, waarom geen Silent Disco proberen? Dit was zo leuk dat we toen meteen een Silent Disco set hebben aangeschaft. Van het één kwam het ander. We gingen de silent disco ook bij ons thuis gebruiken. Feestjes tot de vroege morgen zonder last te hebben van de buren was het resultaat! 

Toen kwamen er steeds meer vrienden die ook graag de koptelefoons wilde huren, die waren mega enthousiast en vertelde het ook weer door. Steeds vaker kregen we de vraag of ze ergens niet meer informatie kunnen vinden. Tada! Silent Disco Amsterdam was geboren. We hebben flink uitgebreid in het aantal koptelefoons en we willen graag iedereen helpen die thuis, buiten/binnen Amsterdam, op het dak of waar dan ook een feestje wilt organiseren zonder gezeik met de buren. We zijn de goedkoopste in Amsterdam en omstreken (3,50 piek per koptelefoon) en doen altijd ons best om iedereen zo een leuk mogelijke disco te geven! Timo & Nino regelen dat alles super verloopt dus je zult met hun contact hebben over een boeking.  

 

We regelen Silent Disco Weekenders met meer dan 1000 koptelefoons tot kleine verjaardagen voor 15 man! Alles is mogelijk. 

 

Mocht je meer info willen? Stuur ons hier even een berichtje. 

Cheers! 

Michael, Jelle, Nino & Timo. 

bottom of page